PUMPEHUSET Præsenterer
BODYSLAM! Wrestling

Oplev den vanvittige stemning til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Wrestling er ægte, det er folk, der er fake! 31. august er BODYSLAM! tilbage i Pumpehuset, hvor du er midt i kolossal Colosseum-stemning, når der er øl i hanerne og action i ringen, ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Underholdningsvold fra allerøverste hylde er en selvfølge i selskab med "Scandinavian Dragon" Aliss Ink, superatleten Carlos Zamora, de festglade Mokaï-makkere RandersPagne, "Sandheden" Peter Olisander og mange flere. Aftenens omdrejningspunkt er den prestigefyldte årlige turnering ScandiGraps Invitational, som bringer det absolut bedste frem i de vanligt hårdtslående og actionfyldte kampe. Som altid krydret med cremen af internationale gæste-performere, som supplement til den overgearede saga om alle BODYSLAM-favoritterne. Denne gang bl.a. Emersyn Jayne og Bobby Gunns.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem, når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.

Lørdag
31. aug 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
?>