PUMPEHUSET Præsenterer
BODYSLAM! Wrestling

Oplev den vanvittige stemning til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Mantraet er altid: Folk er falske, wrestling er ægte! 4. maj er BODYSLAM! tilbage i Pumpehuset, hvor du er midt i den vanvittige stemning, når der er øl i hanerne og action i ringen, ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Underholdningsvold fra øverste hylde er en selvfølge i selskab med "Scandinavian Dragon" Aliss Ink, superatleten Carlos Zamora, mestrene indenfor herredouble i sportsunderholdning Sunshine Machine, de festglade Mokaï-makkere RandersPagne, "Sandheden" Peter Olisander og mange flere. Som altid krydret med cremen af internationale gæste-performere, som supplement til den overgearede saga om alle BODYSLAM-favoritterne. Denne gang bl.a. Young Blood på ekskursion fra NJPW.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.

Lørdag
4. maj 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
?>