PUMPEHUSET Præsenterer
BODYSLAM! Wrestling

Folk er stadig falske, og wrestling er stadig ægte!

Stemningen er på kogepunktet når BODYSLAM! igen, igen vender tilbage til Pumpehuset lørdag 11. november. Der er øl i hanerne og teatralske tæv, når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Som altid byder aftenen på underholdningsvold i topklasse, når sagaen om BODYSLAM-banden fortsætter! Den nye champ Aliss Ink har endelig indtaget tronen, men alle forsøger at skubbe hende ned. Derudover har superatleten Carlos Zamora et opgør at tage, Mokaï-mestrene RandersPagne fester videre, den maskerede hævner Emeritus dukker frem fra mørket og til feinschmeckerne får vi besøg af ingen ringere end "The OJMO" Michael Oku. Og det er kun toppen af isbjerget for Easy Loverz, Olisander og Toby Zane er også i huset - og så ved enhver jo at det evige og vedblivende Hellerup-svin Pete Phoenix kan finde på hvad-som-helst.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.

Lørdag
11. nov 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
245 Kr.
?>