PUMPEHUSET Præsenterer
BODYSLAM! Wrestling

Folk er falske, wrestling er ægte!

Og det er stemningen også når BODYSLAM! vender tilbage til Pumpehuset lørdag 26. august. Der er øl i hanerne og smadder i ringen, når du er ringside til Skandinaviens vildeste wrestling-show!

Aftenen tegner til dejlig underholdningsvold i topklasse, når sagaen om "Den skandinaviske drage" Aliss Ink og hendes kamp mod overmagten fortsætter! Superatleten Carlos Zamora, de grove, men sjove Easy Loverz, den maskerede hævner Emeritus, den gale kultleder Peter Olisander, det Mokaï-svælgende tag team RandersPagne og alle de andre BODYSLAM! favoritter er også klar i kulissen - og hvad mon det evige og vedblivende Hellerup-svin Pete Phoenix har oppe i ærmet?

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Det store kørekort i øretæver engros kommer frem når den overdrevne action og de karikerede karakterer går helt over gevind i jagten på guld og personlige opgør.

Dørene åbner kl. 19 og vi hopper ud fra toprebet med første kamp kl. 20.

Lørdag
26. aug 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
245 Kr.
?>