PUMPEHUSET og Sky Juice Præsenterer
Bob Marley 70th Birthday 'Time Will Tell' 2015

Kom til reggaekongens 70 års fødselsdag i Pumpehuset!

Til februar ville reggaelegenden Bob Marley kunne have holdt sin 70 års fødselsdag og det skal fejres med manér. Sammen med Sky Juice Productions inviterer vi derfor traditionen tro til kæmpe reggaefest i Pumpehuset lørdag den 31. januar, for at minde os alle sammen om hans positive budskaber om fred, kærlighed, sammenhold og frihed.

Og der er lagt i ovnen til en gedigen fest, når den legendariske jamaicanske grammyvindende sanger Michael Rose gæster Pumpehuset. Michael ’Ruff’ Rose har opnået stor succes gennem sin karriere, der har strakt sig over mere end et kvart århundrede og var med gruppen Black Uhuru med til at vinde den første Grammy statuette inden for reggae-genren med albummet ’Anthem’, der vandt for bedste reggae-album i 1985. Den 31. januar gæster Michael Rose Pumpehuset som solo artist, men vi glæder os bestemt ikke mindre af den grund.

Den jamaicanske sangerinde Shauna McKenzie, bedre kendt som Etana, deltager også i Bob Marleys fødselsdagsfest. På trods af at Etana først udgav sit debutalbum i 2008 har hun allerede skabt et stærkt navn for sig selv. Hendes fejlfrie, soulede stemme har tryllebundet og inspireret hele reggae-miljøet og nu er kvinden med den honningbløde stemme klar til at hylde Bob Marley fra Pumpehusets store scene. Og vi kan næsten ikke vente!

Vi glæder os til endnu engang at fejre kongen af reggae i Pumpehuset!

Arrangementet er powered by Royal Shandy.
Lørdag
31. jan 2015
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
270 Kr. + gebyr
?>