PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Bloodywood

Bloodywood tager deres sprængfyldte indiske metal med til Pumpehuset til marts. Bloodywood er et indisk metalband fra New Delhi. De startede som et cover-band, der uploaded metal-udgaver af diverse pop-sange til YouTube. De begyndte dog hurtigt at lave deres egne originalsange og eksploderede for alvor i 2018, da de blev kendt for deres unikke lyd, hvor de gnidningsfrit fusionerer indiske folk-instrumenter med metal på den allervoldsomste facon. De benytter bl.a. traditioneller indiske instrumenter som den mægtige Dhol-tromme, strenginstrumentet Timbi, melankolske fløjter og andre karakteristiske lyde som man kender fra Indien.

Med deres kombination af dundrende hindi/ punjabi-omkvæd og kompromisløse rap-vers, samt et dybt tekstunivers, har Bloodywood fundet deres helt egen niche på den internationale metalscene. Og når man dertil tilføjer de etniske instrumentaler er man garanteret en helt unik oplevelse når bandet først træder op på scenen.

Deres europæiske 2019 Raj Against the Machine Tour solgte 12 ud af sine 15 shows ud og de optrådte også på Wacken Open Air samme år. De er pt. i gang med at færdiggøre deres længeventede debut album og vender tilbage til Europa med et brag i 2023. Gør klar til et originalt og anderledes metalbrag når de kommer til Pumpehuset lørdag 12. marts 2023.
Søndag
12. mar 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>