PUMPEHUSET Præsenterer
Blaue Blume
The Attic Sleepers

Blaue Blume spiller deres første headliner show i København.

Fantastiske Blaue Blume spiller deres første egen-koncert i København, det bliver en unik aften, med opvarmning af The Attic Sleepers og til at fejre denne aften holder Blaue Blume en ordentlig efterfest, hvor Mads Axelsen (P3, Det Elektriske Barometer) laver et DJ-set og Taragana Pyjarama spiller live!

Kvartetten Blaue Blume har med blot en officiel single ”Lost Sons of Boys” markeret sig som debutbandet, der skiller sig ud fra mængden af de mange andre danske debutanter i 2014. Udskillelsen skal findes i deres melodramatiske lyd, centreret om forsanger og sangskriver Jonas Smiths uhørt stærke vokal og lyriske tekster, der i smuk balance skriger mod himlen og bønfalder helvede i ét væk.
Første single "Lost Sons Of Boys" gjorde det umulige da den røg direkte ind som nr.1 på Det Elektriske Barometer listen og forblev den position i samtlige 8 uger det er muligt.
Det er kun sket få gange før, bl.a. med Blaue Blume's "On New Years Eve"

Nu er Blaue Blume aktuel med ny single "In Disco Lights" som er sidste forløber til deres debut-ep "Beau & Lorette" der udkommer d.2.juni via A:larm Music og i resten af verden gennem det engelske label ClubAC30.

”Vi lyder som et band, der kun spiller ved fuldmåne, i en stor kirke, med en diskokugle roterende over alteret! Med absint i blodet og uopnåelige, blonde piger i blå kjoler som tilskuere, spiller vi til solen står op, uden at imponere nogen af dem”
Lørdag
27. sep 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
120 Kr. + gebyr
The Attic Sleepers
Placeholder image
?>