Blanks

  1. Support : TBA

Den single-aktuelle indiepop-sensation Blanks spiller i Pumpehuset 12. september

Simon de Wit, bedre kendt som Blanks, er en 26-årig indie-pop sanger fra Holland, som har opnået enorm popularitet takket være sin YouTube-kanal. Det var da også her, at han for år tilbage delte sit fantastiske cover af Post Malones “Better Now”, som straks gjorde ham til en populær herre. Blanks’ unikke og følsomme fortolkning af “Better Now” demonstrerede hans unikke vokale evner og en enestående evne til at gøre en velkendt sang til sin egen. Videoen spredte sig hurtigt og gik viral, hvilket førte til en stor fanskare på YouTube og millioner af streams.

I takt med videoens popularitet, kom Blanks på alles læber, og det blev bemærket af musikindustrien. I dag har han udgivet flere succesfulde singler, ep’er og et studiealbum fra 2021, “Nothing Lasts Forever And That’s OK”.

Dette forår fulgte han op med singlen “What You Got (Ayo)”, og nu er han klar til at spille koncert i Danmark!

Blanks har en charmerende scenetilstedeværelse og en evne til at skabe en unik forbindelse med publikum gennem sin musik, og så er han kendt for at levere energiske og mindeværdige koncertoplevelser, som vi helt sikkert kommer til at opleve, når han den 12. september gæster Pumpehuset. Det bliver en aften med et energisk show fuld af nostalgiske vibes og 80’er synths, som du ikke vil gå glip af!

Billetsalget starter torsdag 18.05 kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk