PUMPEHUSET og C.A.R.T Præsenterer
Black Sun Empire feat. Codebreaker

Som du sikkert har opdaget er det Drum'n'Bass år igen i år (og næste år med i øvrigt). Og hvert år fremover.

Efter årets Drum'n'bass fester i Pumpehuset hvor blandt andre Andy C, Alix Perez, Noisia, Culture Shock, The Upbeats, Sub Focus og Calyx & Teebee sammen med en hel række danskere har stået på Pumpehusets scene, er det her virkelig en fornøjelse at præsentere! For første gang i Danmark præsenteres den mørkeste side af Drum'n'bass - hollandske Black Sun Empire.

Med intet mindre end 5 fuldlængde album i bagagen og et hav af singler og EP'er har Black Sun Empire været den stabile kraft inden for denne gren af genren i mere end 10 år. Trekløverets seneste album "From The Shadows" bød på en lang række samarbejder med andre af scenens sværvægtere som Noisia, State Of Mind, Nymfo og Forreign Beggars og i år har de udgivet en remixet version af albummet, hvor blandt andre Icicle, Prolix og Memtrix har haft fingrene i de benhårde tunes. Det gør bestemt ikke From The Shadows værre!

Når sylten har sat sig og finkerne har taget et fast greb greb om kranspulsåren er det tid til en svingom selvom julevommen er spændt til det yderste.

Vi er så sindssygt begejstrede for at Drum'n'Bass scenen i København endnu engang har fået nyt liv. Forvent derfor mange flere bookinger inden for både det hårde, det bløde og det sukkersøde i 2014.

Vi kipper med bassen og takker for et godt år med et los i løgene.

Kærlig Hilsen C.A.R.T og Pumpen.
Fredag
27. dec 2013
dørene åbner
22:00
Showet starter
22:00
Pris
80 inkl. gebyr Kr.
?>