PUMPEHUSET Præsenterer
Black Book Lodge + HOUND – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Black Book Lodge
Black Book Lodge er en trio fra København, der musikalsk kan beskrives som en mixtur af stener metal, progressiv og alternativ rock med en dyster tone. Trods det engelske sprogunivers, er lyden meget nordisk og kunne nærmest være soundtracket til en islandsk vulkan i udbrud.
Forbillederne er bands såsom Queens Of A Stone Age, Mastodon, Opeth og på den hjemlige scene Kellermench. I bandets storladne lydbillede kan man også fornemme gotisk Americana, som man kender det fra 16 Horsepower og Woven Hand.

Black Book Lodge har i sin korte levetid levet en nærmest asocial tilværelse i en Københavnsk forstad og finpudset deres udtryk. Rygtet om bandet har dog spredt sig helt af sig selv og i 2011 udgav de EP’en “We Are Legion” der gav positive røster i både rock og metal-miljøet, sådan at metalbandet The Kandiate (m. Jacob Bredahl) tog dem med på deres DK turné i 2012. Herefter påbegyndte bandet indspilningen af debutalbummet Tûndra, der nu er udkommet via Mighty Music/Target d. 17 Februar 2014 i Danmark og har høstet en række flotte anmeldelser, bland andet i Gaffa der med disse rosende ord kvitterede med 5 ud af 6 stjerner: "Black Book Lodge slipper deres overrumplende selvsikre debut løs og sætter overliggeren imponerende højt for 2014.... Tûndra placerer sig i den absolutte top af europæiske udgivelser inden for genren." - Keld Rud.

Biografi HOUND
HOUND er Christian Hede Madsens( Pet The Preacher) solo projekt. Akustisk, skramlet og simpelt, er det historier og stemninger med plads til stilheden og med forfængeligheden for porten. De to mini albums " The Spirits Are Appearing" og " You Are A HOUND II" er begge optaget på under et døgn, med et dogme om at sangene ikke må være øvede eller at fejlene klippes ud. Det menneskelige er i fokus, og sangene ændrer sig derfor drastisk fra show til show. Begge plader er produceret af Jacob Bredahl der også står for trommespillet. En 3. HOUND plade er desuden ved at blive skrevet.
Onsdag
23. jul 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>