PUMPEHUSET og Sakenaribena Præsenterer
Bjørn Svin & SØS Gunver Ryberg

De to danske techno-connaisseurs og lydkunstnere Bjørn Svin og SØS Gunver Ryberg slår pjalterne sammen til en helt særlig duokoncert, der vil få trykket til at stige gevaldigt i Pumpehuset lørdag den 27. januar.


Bjørn Svin med det borgerlige navn Bjørn Christiansen skabte lyden til en generation, da han i slutningen af 90’erne brød igennem med Mer Støm, og siden har han arbejdet med elektronisk musik i alle dens former såsom computerspil, teater, installationskunst og meget, meget mere. I alt hvad Bjørn Svin rører ved er der en underliggende, smitsom energi, som enten manifesterer sig som beats, catchy melodier og en generel legesyghed.


SØS Gunver Ryberg har med sin karakteristiske, kraftfulde stil udforsket technoens mange hjørner og gyder, og hun har som Bjørn Svin også lavet installationskunst og designet musik til computerspil, bl,a det anerkendte danske indiespil INSIDE. Hendes talent er ikke gået ubemærket hen, da hun har fået “Breaking Through”-stemplet af Resident Advisor og en Boiler Room-session er det også blevet til.


Det er altså to store kapaciteter i dansk elektronisk musik, der ramler sammen.


Support:


Troels Hass – indehaver af Percy Records og med i bookinggruppen hos den elektroniske festival Phono Festival i Odense, samt en del af musikarrangørerne Proton - giver et med garanti underfundigt dj-set.


CTRLS - Med en hurtigfræsende og futuristisk signaturlyd har danske Troels Knudsen aka. CTRLS etableret sig som en efterspurgt dj.
Lørdag
27. jan 2018
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>