PUMPEHUSET Præsenterer
Bjonko + ShazaLaKazoo
Fitzröy

Balkanmusikken, den har jo den der sjæl, og den har noget lidelse, og den har noget vildskab. Den har en aggressivitet og en følsomhed. Den er meget, meget sensitiv samtidig med, at den er meget, meget hård.”

De færreste ville gætte, at ovenstående udtalelse kommer fra ingen ringere end Suspekts Emil Simonsen, aka Klamfyr. Det bliver sagt i musikvideoen til ”Tikkitash” – hans samarbejde med en mand, som roligt kan kaldes Danmarks konge af Balkan Beats.

Bjonko hedder han, og med fødderne solidt plantet i musiktraditionen fra Balkan tilføjer han et skud af moderne, urban sound, som giver balkangenren et helt nyt liv. Sammen med sin faste kerne af musikere og features headliner han Pumpehuset, hvor omdrejningspunktet bliver Bjonkos nye plade "Army of Believers", og deres elektriske stød af komplekse rytmer og livsglæde i lydform uden tvivl vil gå direkte i dansebenene.

Store mainstream kanoner som Fallulah, Jooks og førnævnte Klamfyr – alle tidligere Bjonko-samarbejdspartnere – kan ikke tage fejl: balkan beats er the shit. Du snyder dig selv for en sand åbenbaring, hvis du ikke deltager i årets sommerfest i Pumpehuset d. 4. august.

ShazaLaKazoo
ShazaLaKazoo er europas ubetinget bedste elektronisk musikprojekt dannet af Milan Djuric og Uros Petkovic i Beograd, Serbien. Stilen beskrives som yderst dansabelt ElektroBalkan med påvirkninger fra Latin Amerika, Afrika og Mellemøsten. ShazaLaKazoo kommer til Danmark og feature Bjonkos show som et extra act og vi glæder os til det.
Uden tvivl den bedste kombination af balkan beats Danmark til dato har oplevet!

Fitzröy
Fitzröys musikalske rødder er noget de selv kalder Bastard-swing, og ligesom de gamle kongers sidespring, tilføjes elementer af Gypsy Brass, Ska, Trinidadisk Calypso, Engelsk Folk og mere moderne stilarter med en legende lethed. Ligegyldigt hvad skal publikum glæde sig når det går løs live og som support for Bjonko!
Fredag
4. aug 2017
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris inkl. gebyr
160 Kr.
Fitzröy
Placeholder image
?>