PUMPEHUSET Præsenterer
Bjonko feat. Klamfyr & Jooks + Patchanka

Med et stærkt line-up af værter og dj’s, bliver det et tætpakket Pumpehus der kommer til at huse kongen af den danske Balkanbeat scene Bjonko.

Denne gang har Bjonko udover hans liveband, inviteret både Klamfyr og Jooks med sig på scenen, som han har samarbejdet med de seneste år på hans nye plade og nye single. Som en ekstra musikalsk oplevelse, har han fået hans favoritband og venner fra Patchanka til at give en gedigen omgang Gypsy fiesta Punk og starte hele showet!

Bjonko har netop vundet DMA prisen som årets world livenavn og motivationen fra “Dansk Live”, var klar i mælet:

Bjonko og hans liveband spiller kort sagt røven ud af bukserne! De er nogle virkelig dygtige musikere som swinger fedt sammen. De skaber altid en fest med energifyldt optræden og smittende livsglæde. Derudover forsøger Bjonko altid at afsøge opfindsomme samarbejder på livefronten. Han har på den måde formået at gøre sin musik relevant i utraditionelle sammenhænge også udenfor worldscenen. Dette især fordi han har en særligt legende tilgang. Bjonko er den der pt. brager bedst igennem på livefronten og fylder dansegulve i Danmark såvel som i udlandet. Derfor skal denne pris gå til ham.”

Bjonko
Bjonko Stosic har de seneste ti år været Danmarks bedste bud på en moderne og urbant klingende opdatering af den traditionsrige Balkan-musik. Han har taget publikum med storm på et væld af festivaler og spillesteder og i 2015 blev det endda til en Danish music award som Årets Danske World Livenavn.

Bjonko har i tidens løb samarbejdet med en lang række af nogle af de mest kendte navne i dansk mainstream-musik. Folk som Klamfyr fra rapgruppen Suspekt, rapperen Jooks og ikke mindst sangerinden Fallulah har begge nydt godt af blæserens Balkan-fremkaldende toner.

Partchanka

Musikken betegner de selv som “fiesta punk” og genremæssigt bevæger de sig i et sted mellem ska, punk og balkan.

Bandets medlemmer, der har kendt hinanden siden barndommen, fandt sammen om Patchanka efter at have oplevet Manu Chaos uforglemmelige koncert på Roskilde i 2004. De fik hurtigt skabt sig et navn i den københavnske undergrund, og med to supportjobs for netop Manu Chao blev karrieren for alvor sparket i gang. I løbet af de følgende ti år har bandet spillet et væld af koncerter og udgivet to albums. Patchanka, ligesom Bjonko er også indehaveren af den prestigefyldte pris årets DMA world livenavn 2014!
Lørdag
24. sep 2016
dørene åbner
21.30
Showet starter
22.30
Pris
150 Kr. + gebyr
?>