PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
BJ The Chicago Kid
Ericka Jane

Siden han uden om de store labels i rygge udgav sin anmelderroste debutskive, Pineapple Now-Laters, er BJ the Chicago Kid rykket fra Chicagos undergrundsscene til toppen af hiphophierakiet, efter at have skrevet og lagt gæstevers for Kanye West, Kendrick Lamar, Big K.R.I.T., Chance The Rapper og Ty Dolla $ign - bare for at nævne et par stykker. I år så hans major label-debut, In My Mind, endelig lyset, hvilket selvfølgelig hurtigt blev fuldt op med verdenstour, der den 13. oktober bringer ham forbi Pumpen.

Når hiphopeliten har haft brug for et skud soul, så har der de seneste år kun været én at gå til: BJ The Chicago Kid. På In My Mind står BJ the Chicago Kids silkebløde soul også i orkanens øje af tung gadehiphop og R&B til soveværelset. Og som tak for hjælpen, er det denne gang Chance The Rapper, Big K.R.I.T. og Kendrick Lamar, der lægger gæsteversene.

Du kan derfor godt forberede dig på en varm og sommersexet hiphopaften midt i oktober, når BJ the Chicago Kid spiller taget af Pumpen og trusserne af mænd og kvinder i huset.
Torsdag
13. okt 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
215 Kr.
Ericka Jane
Placeholder image
?>