PUMPEHUSET Præsenterer
Binær

“Der har været suveræn stemning til hele showet, der cementerer Binær som en fuldfed gruppe, der står på egne ben, og ikke bare er et sideprojekt. Og der kommer tilsyneladende mere, for som de rapper: “Folk vil partout have en part tre” - Gaffa. Sådan skrev Gaffa i sin 5-stjernede live-anmeldelse sidst Binær spillede koncert i København (2021) i takt med samfundets slæbende tilbagekomst. Næste forår, den 11. maj 2023 er en af dansk raps stærkeste grupper klar til et brag i Pumpehuset.

Binær er et makkerskab mellem to af landets teknisk og lyrisk dygtigste rappere flankeret af en af de stærkeste hiphop-producere. Trepac og Mund de Carlo på mikrofonerne. Xeren på knapperne. Samtidigt er det et samarbejde mellem to selvgjorte hiphop-labels i mulden, Echo Out og Struglaz. I 2016 udgav Binær albummet ’Umage’ og i efteråret 2019 droppede opfølgeren til den anmelderroste debut. DK’s på daværende tidspunkt mest aktive hiphop-blog ’Det Godt Nok’ tildelte 2’eren,’GODS’, 5 stjerner med bl.a. følgende ord: ”De leverer højdepunkt efter højdepunkt, og tilføjer en god håndfuld stærke numre til et allerede skræmmende stærkt bagkatalog. Trepac og Mund de Carlo er pt. de teknisk dygtigste rappere vi herhjemme. Ikke nok med det, så er deres tekster vedkommende, rammende og så enormt velskrevne og gennemarbejdede at deres arbejdsmoral og kærlighed til håndværket siver ud i gennem højtalerne. Alt dette gør, at ’GODS uden tvivl er årets allerbedste udgivelse”.

I november 2019 buldrede Binær fra et udsolgt Pumpehuset rundt til ni byer i kongeriget og mødte dedikeret opbakning fra deres loyale fangruppering, de såkaldte ’Binibers’. Efter deres aflyste Roskilde Festival koncert sommeren 2020, har trioen brugt tid i studiet og arbejde på nyt materiale, som vi højst sandsynligt får mulighed for at opleve denne aften!

Support: Elijah Okello


Efterfest: LADJ
Torsdag
11. maj 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
120/180 Kr. + gebyr
?>