PUMPEHUSET Præsenterer
Binær - releasekoncert

Binær består af to enheder.
Snakker vi de elektriske kredsløbs talsystem kaldes enhederne 1 og 0. Snakker vi dansk rap går de under navnene Trepac og Mund de Carlo.

Binær er et makkerskab mellem to af landets teknisk og lyrisk dygtigste rappere, og er samtidigt et samarbejde mellem to selvgjorte hiphop-labels i mulden, Echo Out og Struglaz. Dobbelt op på alt det gode.

I 2016 udgav Binær albummet "Umage", der lokkede lapperne op og nakkesveden frem landet over på en omfattende tour, der til slut brændte igennem på et udsolgt Lille Vega. I efteråret 2019 – knap tre år senere – er duoen klar med en opfølger til den anmelderroste debut, og har ligesom på den første plade produceren Xeren som musikalsk ankermand.

Den 1. november 2019 spiller Binær således sin første koncert i mere end to år, når Pumpehuset i København lægger lokaler til en releasekoncert udover det sædvanlige. Vi har at gøre med to af de absolut bedste live rappere herhjemme, så det bliver med garanti en varm aften, og mon ikke også det bliver med endnu en kompromisløs skæring med solidt gods i på repertoiret.

Billetter til koncerten er nu til salg, og der er 80 ”Early Bird”-billetter til de ekstra hurtige.
Fredag
1. nov 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>