PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Billy Lockett

Billy Lockett kommer tilbage til København med sit første headliner-show i København. Sidst den engelske singer- songwriteren fra Northampton besøgte Danmark var da han i september 2018 spillede et betagende set som support for Jeff Lynne’s ELO i et udsolgt Royal Arena. Til marts tager han sin bevægende musik med i Pumpehuset.

Man kan mærke Billy Locketts personlighed i hans musik og trods sin unge alder udviser han musikalsk erfarenhed. Hans sange er hjerteskærende ærlige med en lyd, der er inspireret af artister som Bon Iver, den London-baserede pop-duo Oh Wonder og Chet Fakers elektroniske soul-elementer. Billys motivation for at lave musik stammer fra en fascination af den italienske pianist og komponist Ludovico Einaudi, og den inspiration har været med til at udvikle Lockett til en fantastiske pianist.

Debut-EP’en ’Burn It Down’ fra 2016 introducerede Billy Locketts imponerende potentiale til verden og med løbende udgivelser har han sidenhen brilleret med sin evne til ubesværet at levere intelligent sangskrivning. Hans dybt intime og passionerede stil på scenen matcher det skarptskårne popsange og får musik og performance til at gå op i en højere enhed. På nuværende tidspunkt arbejder Billy Lockett på sit kommende debutalbum.
Søndag
31. mar 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>