PUMPEHUSET og Wonderwhy Music Company Præsenterer
Billie Van

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.
Med sin særegne stemme og bemærkelsesværdige scenepersonlighed, leverer Billie Van et forrygende og energisk sceneshow, med store armbevægelser og smittende spilleglæde. Bandet består af en del av Norges mest spænende musikere, med blandt andet Jonas Alaska og Mikhael Paskalev, Olaf Olsen og Morten Søgaard (Vampire Blow, Masasolo m.fl)

Bille Van aka Merete Pascual flyttede til København da hun var 20 år, og det var også dengang at hun begyndte at spille i band og skrev sine første sange.

I Norge udgør Billie Van sammen med Jonas Alaska og Mikhael Paskalev en musikalsk trekløver, hvor alle tre spiller i hinandens band ved siden af deres egne solokarrierer.
Hun har vært en vigtig bærebjælke i både Jonas og Mikhael's succeshistorier fra start. Under Bylarm i begyndelsen af 2013 beviste hun sig selv som en spændende soloartist og koncerten fik blant andet 5/6 stjerner af Norges største avis, VG.

Debutalbummet ”1234 Radio Star” udkom d. 4. november samme år.

Det sidste år har Billie Van arbejdet med nye sange til sit andet album. Billie Van er mest kendt for sin popmusik med rødder i Americana og Rockabilly, men denne gang bevæger genren sig mere over mod alternativ pop end den rockabilly-prægede musik vi tidligere har hørt fra hende.Fredag
19. aug 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>