PUMPEHUSET Præsenterer
Benjamin Kissi - ByhavenBenjamin Kissi har de sidste 12 år slået sine folder på den danske musikscene som sanger, sangskriver, guitarist og producer i Gypsies og Are We Brothers? og som backingmusiker for navne som EaggerStunn, The William Blakes, Jokeren, Outlandish og Medina.

Nu står han for første gang på egne ben som soloartist med singlen ”Make up sex” der udkommer den 25. februar – et nummer der allerede er blevet taget rigtig godt imod af publikum den sidste måneds tid hvor Benjamin har spillet support-tour for sin tidligere Gypsies-kollega Shaka Loveless:

”Forklædt som en fiktionsfortælling om had-kærligheds dynamikkerne i et parforhold, handler ”Make up sex” dybest set om opgøret med min egen forfængelighed - om at slutte fred med mig selv og illusionen om den perfekte solodebut. Jeg synes dén titel favner hele mit soloprojekt ret godt og derfor er det også blevet titlen på min EP”, forklarer Benjamin.

”Make up sex” (EP) udkommer den 8. april og består af i alt syv numre der blander rap med fængende popvokaler, tunge beats, skæv electronica, ”rigtige” instrumenter og samples. Den er skrevet og produceret i samarbejde med musikerkollegerne Frederik Tao Nordsø (The William Blakes, The Informations, Outlandish, Sebastian Lind m.fl.) og Birk Nevel (Gypsies, Are We Brothers? m.fl.).

Sidstnævnte udgør sammen med Benjamin en særdeles stærk live-duo, hvilket ikke mindst skyldes deres mangeårige sammenspil i Are We Brothers? og Gypsies, der begge havde ry for at være blandt de bedste livebands herhjemme.

Onsdag
31. jul 2013
dørene åbner
15.00
Showet starter
19.00
Pris
Gratis Kr.
?>