PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
BENEE

New Zealands BENEE leverede soundtracket til tiden i lockdown med kæmpehittet 'Supalonely', som eksploderede over hele verden, da alting lukkede ned. Nu begiver den unge alt-popstjerne sig ud på en verdensturné, der gæster Pumpehuset 4. maj 2022.

Lockdown-livet var ikke en dans på roser for særligt mange af os, men New Zealands nye popkomet BENEE alias 21-årige Stella Rose Bennett kunne tydeligvis finde lidt at varme sig på. For mens vi alle blev hjemme, blev testet og blev vaccineret, blev BENEE fra den ene dag til en anden en stjerne, da hendes kæmpehit 'Supalonely' pludselig tog fart på TikTok og nu er streamet mere end fire milliarder gange.

'Supalonely', der har Gus Dapperton som gæst, har opnået platin i blandt andet USA, Canada, New Zealand og Australien, og også herhjemme blev den modtaget som en kærkommen landeplage, da P3 som det mest naturlige havde 'Supalonely' i flittig rotation i nedlukningens spæde start. Siden singlen, der oprindeligt udkom på ep'en 'Stella & Steve' i slutningen af 2019 og praktisk talt definerede oplevelsen af et leve i en pandemi, har BENEE ikke set sig tilbage.

Med sit monsterhit gæstede hun blandt andre Jimmy Fallon, Ellen Degeneres og Seth Meyers' talkshows, og i slutningen af 2020 fulgte debutalbummet 'HEY U X', der hørte til blandt årets bedste popalbums ifølge blandt andre Billboard, som roste BENEE for at være sin generations stemme og for et kalejdoskopisk mix af indierock og alternativ hyperpop.

I 2021 fulgte så den dybt personlige single 'Doesn't Matter', hvor BENEE både reflekterer over sine indre kampe med angst og OCD samt sit nye liv i offentligheden, og i 2022 følger så en ny ep fra den unge newzealænder, inden hun begiver sig ud på en verdensturné, der strækker sig over Australien, Nordamerika og Europa - og ikke mindst Pumpehuset.

Koncerten er flyttet fra Amager Bio til Pumpehuset.
Onsdag
4. maj 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
260 Kr. + gebyr
?>