PUMPEHUSET Præsenterer
Beat:Us presents: Eclectic Resonance

Efter en kortere vinterpause er Eclectic Resonance tilbage og mere end klar til at den 7. maj for endnu engang at samles. Gør dig klar til pulserende dansegulve, strålende lysshow, vilde dekorationer og en musikalsk rejse udi den eletroniske musiks mangfoldige genrer. Så tag dit yndlingsoutfit på, tag dine venner i hånden, smør tykt med glimmer på og deltag i en energisk nattefest.

𝐋𝐈𝐍𝐄𝐔𝐏

𝐄𝐜𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐜 𝐒𝐭𝐚𝐠𝐞:

◉ Bad Boombox (US)

◉ Banel (Iboga Records)

◉ Anna Logic & Morten Talking (Before The Afterparty)

◉ Jawa & Milo (Beat:Us - Metacat Collective)

◉ SaS (Beat:Us)

◉ Carrotcake (Metacat Collective)


𝐌𝐞𝐭𝐚𝐜𝐚𝐭 𝐒𝐥𝐨𝐰𝐌𝐞𝐥𝐭 𝐋𝐨𝐮𝐧𝐠𝐞:

◉ TBA

◉ TBA

◉ TBA


𝐃𝐞𝐜𝐨 & 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭𝐬

◉ Discosmos Design

◉ Nomade Decoration


𝐀𝐫𝐭𝐰𝐨𝐫𝐤

◉ Sol P. Ravn


𝐊𝐞𝐲 𝐩𝐨𝐢𝐧𝐭𝐬:

*Ingen racisme, homofobi, transfobi eller sexisme

*Ingen berøring uden accept. Nej betyder nej

*Ingen billeder eller videoer uden accept


𝐄𝐜𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐜 𝐑𝐞𝐬𝐨𝐧𝐚𝐧𝐜𝐞

Eclectic Resonance er snoet og fordybende rejse ned i musikken, hvor DJ'en sammen med dansegulvet væver et sammenhængende musikalsk tapet af pulserende liv. Eclectic Resonance præsenterer en bredspektret sonisk farvepalet og inviterer både lokale og internationale DJ's og producerer, der deler samme vision, til at dele deres sans for lydlige rejser. Det er et safe space at lade sig indhylle i opdagelser ført an af producere, DJ's, eventmagere, kunstnere, foodies og frivillige - som alle bærer Eclectic Resonances værdier om tolerance, åbenhed og tilstedeværelse.


𝐁𝐞𝐚𝐭:𝐔𝐬

Beat:Us' formål er at samle den elektroniske musikscene i Danmark gennem co-creation mellem forskellige aktører landet over. Visionen er at skabe et udvidet community på tværs af de elektroniske musikgenrer - at skabe nye muligheder, hvor arrangører og kunstnere kan blive inspireret. Holdet bag Beat:Us udspringer fra et bredt spektrum af elektronisk musik og har mange forskellige indgangsvinkler til elektronisk musik verden over. Beat:Us stræber efter at skabe højkvalitetsevents til musiknørderne, den erfarne klubgænger, den nysgerrige og ekstatiske danser og den nyfødte raver.
Lørdag
7. maj 2022
dørene åbner
23.59
Showet starter
23.59
Pris
Fra 200 Kr. + gebyr
?>