PUMPEHUSET og Ninetofive Records Præsenterer
Beats i Byhaven

Beats overtager Byhaven den 22.maj!

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 19.00 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækker sydamerikansk mad hele aftenen.
For 3. år i træk fyldes Byhaven med beatmakers bevæbnet med samplere, effektmaskiner, pladespillere og mixere. De vil omdanne Byhaven til et stemningsmættet virvar af trommesamples, bas, grooves og gode vibes.

"Hvem optræder?"
Der vil være 8 optrædende beatmakers, som hver især excellerer med deres eget unikke take på, hvordan Beats anno 2019 kan lyde.

Lineup:
♪ Stoopit Fresh
♪ Lukas Lunderskov
♪ Adam Sampler

.. Flere artister offentliggøres løbende.

♪   Aftenens Host vil igen i år være den altid oplagte Sean Lightfoot.

"Jamen, hvad er de der 'Beatmakers' for noget?"
Jo, hør her... En Beatmaker, er en musiker, der bruger diverse musikudstyr, bl.a. samplere og software, til at skabe beats – gerne inspireret af de hiphop-beats, som I kender så godt fra jeres yndlingsrapperes hit-sange. Beatmakernes 'Beats', som musikgenre, er dog skabt som instrumentalmusik fyldt med variationer, filtre og fills, så musikken sagtens kan stå på egne ben uden vokal på. Nogen ville kalde det instrumental-musik, andre vil kalde det Electronica. Vi kalder det bare Beats.

 

 

Læs mere om Byhaven her!
Onsdag
22. maj 2019
dørene åbner
15
Showet starter
19
Pris
Kr. + gebyr
?>