PUMPEHUSET og ICO Concerts Præsenterer
Bear's Den
Matthew & The Atlas + Siv Jakobsen

Bear's Den er et Englands mest lovende navne i bølgen af indie/folk-bands. De har har turneret med artsfællerne i Mumford & Sons, og sidste års københavnske koncert blev rykket fra Ideal Bar til Lille VEGA på grund af heftig billetefterspørgsel.

Siden dengang har guitarist Joey Haynes forladt bandet, som nu består af forsanger/guitarist, Andrew Davie, og multi-instrumentalist, Kev Jones. Men live turnerer duoen dog med fire ekstra musikere, som er med til at gøre udtrykket fyldigt og varmt.

Bear's Den barsler nu med opfølgeren til 2014's succesfulde 'Islands'-album. 'Red Earth & Pouring Rain' udkommer den 22. juli og er indspillet i Wales i kølvandet på sidste års turné, der kulminerede med en udsolgt koncert på London-spillestedet, The Roundhouse.

Værket er i følge Davie og Jones inspireret af kilder så forskellige som Edward Hoppers malerier, Raymond Carvers romaner og instruktøren Robert Altmans film, 'Short Cuts' – så der er altså god plads til at fordybe sig de to englænderes univers.

Musikalsk markerer pladen også et lille stilskift. Denne gang har de nemlig ladet sig inspirere af '70'er og 80'er-navne som Fleetwood Mac, The Eagles og især af Bruce Springsteens album 'Darkness on the Edge of Town', men også af samtidige kollegaer som The National and Sufjan Stevens.

Der er kort sagt lagt op til en spændende aften i selskab med et af Englands stærkeste nye bands i efteråret, hvor Pumpehuset altså danner ramme for koncerten med Bear's Den.
Fredag
21. okt 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
195 Kr.
Matthew & The Atlas
Placeholder image
Siv Jakobsen
Placeholder image
?>