PUMPEHUSET og FKP Scorpio Præsenterer
Battle Beast
Support: Saint Deamon + Support: Induction + Efterfest: Søren Weiss

Ligefrem og iørefaldende power metal har været Battle Beasts modus operandi siden starten i 2008. Et udtryk bandet mestrede til fingerspidserne allerede fra begyndelsen. Succeserne lod ikke vente på sig, og Helsinki-gruppen vandt førstepladser i store musikkonkurrencer fra begyndelsen og i 2011 blev de signet af det velrenommerede tyske pladeselskab Nuclear Blast.

Siden da har de charmeret hard rock-verdenen med en musik, der er alt andet end melankolsk og angstfyldt. Tværtimod laver Battle Beast symfoniske, melodiøse og kraftfulde bangers, der simpelthen er uimodståelige. De viger ikke tilbage for at smide pop eller endda disco ind i deres power metal. Her får arrogancen konstant lov til at stå tilbage for hooks, vendinger og det, der er iørefaldende – uanset, hvilken genre-afart af rocken, de berører.

Frontkvinden med superstemmen, Noora Louhimo, leder bandets roste liveshows det bliver en sand forkælelse, når Battle Beast vender tilbage til Pumpehuset den 23. februar 2024.

Fredag
23. feb 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.30
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
Support: Saint Deamon
Saint Deamon er et svensk powetmetalband, der PT er aktuelle med deres 2023-album 'League of The Serpent'.
Placeholder image
Support: Induction
Induction er et tysk powermetalband, der bruger symfoniske indflydelser i deres udtryk, som sammen med catchy og ømme vokaler og tordentrommer giver dem deres særegne lyd.
Placeholder image
Efterfest: Søren Weiss
Søren Weiss har i over 10 år nu været med til at forme og skabe et hav af store hard rock og metalliske oplevelser for fans af genren herhjemme. Som blogger på Blastbeast, hyppig gæsteekspert i Sort Søndag, som manager for bands som Iotunn, Lamentari, Konvent og Saturnus og som festival promoter for succesfulde arrangementer som Udgårdsfest og Epic Fest. Som tidligere fast metal DJ til vores metalfester i Pumpehuset, har Søren været med til at skabe nogle af de vildeste fester i vores bombehus. Vi behøver blot at nævne de legendariske fester til Total Carnage og de vilde afterpartys til navne som Korpiklaani , Clutch og Gåte.
Placeholder image
?>