PUMPEHUSET og United Stage Præsenterer
Bathsheba

Med sin stemmes kraft, en sprudlende live-nerve og et rendyrket talent for at formidle emotionelt potente popsange, har BATHSHEBA, på rekordtid, markeret sig som et navn på den danske musikscene der er kommet for at blive. Til oktober gæster hun både Aarhus og København!

Debut-EP’en – den anmelderroste ’As of Right Now’ – rummede det sensuelle, samfundskritiske tanker og inderligt selvbiografisk materiale fra en ung, kvindelig sangskriver der imponerer med sin selvsikkerhed og smerte. EP’en blev fulgt op med karrierens første eget headliner-show på Lille VEGA i København. Og nu er den single-aktuelle sangerinde klar med ny koncertdato i hovedstaden, mens Aarhus også gæstes i efteråret 2022.

”Jeg glæder mig virkelig til, at spille koncert i København igen. Sidst, var en helt igennem magisk oplevelse for mig på scenen, fyldt med positiv energi fra hele den dansende sal. At jeg nu også kan tage festen og mine helt nye sange med til Aarhus, er simpelthen så fantastisk,” fortæller BATHSHEBA.
Hun har senest gæstet Aarhus på Spot Festival i september måned, sidste år. Her var både Soundvenue og GAFFA på pletten, og kunne opleve pophåbet samle publikum til en medrivende liveoplevelse, som efterfølgende udløste store roser og flotte, funklende stjerner.

Det er blot to år siden, BATHSHEBA debuterede med den Benal-producerede single, ’Blind’ – og siden har hun ikke set sig tilbage. Den elektroniske banger, ’Hit ’N’ Run’, sendte BATHSHEBA i heftig rotation på dansk radio – og internationale, Beats 1 – hvor hun siden har hittet med sange som ’Fighting For Your Love’ og ’LALA’.
På den spritnye single, ’Surrender’, overgiver BATHSHEBA sig til kærligheden og singlen er samtidig den første smagsprøve på det nye BATHSHEBA-univers, som udfoldes i 2022 med koncerterne i Aarhus og København som det absolutte højdepunkt!

Support: CHILI
Fredag
7. okt 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
180 Kr.
?>