PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Badflower

Det hypede alternative rockband Badflower kommer til Pumpehuset. Badflower er en Los Angeles-født kvartet som nu har base i Nashville bestående af Josh Katz (forsanger, guitarist), Joey Morrow (lead guitar, backing vokal), Alex Espiritu (bas) og Anthony Sonetti (trommer). De er kendt for at binde emner som stress, søvnløshed, sex, bedrøvelse, mani, smerte og sandhed sammen til ærlige alternative hymner. Bandets modige og oprigtige musik resonerer dybt med deres fans. Når Josh og co. krænger deres hjerte og sjæl ud på deres sange returnerer deres fans dedikationen x10 og har gjort Badflowers sange til deres livs soundtrack.

Efter Badflower startede i 2014 udgav de to EP’er, men det var først da de sendte en trykbølge gennem rock-verdenen, med deres 2019 debutalbum ’OK, I’M SICK’, at folk for alvor fik øjnene op for dem. LoudWire udnævnte albummet som et af de 50 bedste rock-albums i 2019. Singlerne ’The Jester’, ’Heroin’ og ’Ghost’ gik alle ind som nr. 1 på Rock Radio. Sidstnævnte modtog sågar en RIAA guldcertificering og vandt prisen for årets rock-sang ved iHeartRadio Music Awards.

Badflower er et af de sjældne bands der både kan sætte ild til et festivalpublikum og tage på tour med acts som Cage the Elephant, Shinedown og Soundgarden uden at falde igennem. Indtil videre har de opnået mere end 280 millioner streams. I 2021 udgav de deres andet album ’This Is How The World Ends’, hvor de endnu engang viser deres evne til at lave ubehagelig og kaotisk musik der giver lytteren et rush.

Support: Dead Poet Society
Onsdag
7. dec 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
215 Kr. + gebyr
?>