PUMPEHUSET Præsenterer
BADBADNOTGOOD

Det var lidt af et lykketræf, første gang vi så BADBADNOTGOOD live under South By Southwest i 2013. Sidste dag i byen med grumme tømmermænd og godt i gang med den eneste rigtige kur: Bloody Marys, BBQ og rock’n’roll i baghaven til et gammelt Crackhouse, der var omdannet til bar og spillested. Med helt åbne festivalplaner ramlede vi ind i BADBADNOTGOOD, der gik på scenen på et afbud fra et eller andet rockband, som allerede er glemt. Wow - FEST! Her var ikke så meget jazz, bare straight up tung hip hop og udsyret amokhed. To år efter kan vi endelig præsentere BADBADNOTGOOD på vores egen scene tirsdag d. 23. juni.

Inspireret lige så meget af Lil B som John Coltrane, lyder BADBADNOTGOOD som god blanding af The Big Apple-klassikere, Flying Lotus’ skæve lydlandskaber og god gammeldags rave-ekstase. Helt naturligt har deres berygtede liveshows derfor bragt fans fra både rock-, jazz- og den elektroniske verden sammen, når de har turneret klode tynd, fra Coachella til Glastonbury. Der er sket en del siden baghaven i Austin.

De har produceret for og udgivet musik med både Wu-Tang, Danny Brown og Earl Sweatshirt (for bare at nævne et par) og har for få uger siden udgivet albummet Sour Soul med Ghostface Killah fra Wu-Tang Clan. Men de spiller ikke her i huset på grund af dem de arbejder sammen med. Tværtimod! De spiller i Pumpen, fordi de er et virkelig, virkelig godt powerliveband. Lyt til klaverballaden ‘Triangle’ eller den groovy ‘Hedron’ fra deres seneste plade III. Og selvfølgelig også til samme plades absolutte højdepunkter: de to party anthems ‘CS60’ og ‘Can’t Leave The Night’.

Start ugen med en fest og oplev dine hip hop-idolers favorit gruppe for første gang på dansk grund.
Tirsdag
23. jun 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
160 Kr. + gebyr
?>