PUMPEHUSET og Volcano Præsenterer
Baby In Vain
The Wave Of StoneHusk efterfest med Team Highway (DJ team Turboweekend/I'm All Ears), Floor is Made of Lava DJ Team & Pumpehuset/Volcano/Bremen DJ Team.Baby in Vain har gennem de sidste par uger vakt stor opmærksomhed og høstet roser fra anmeldere såvel som publikum på grund af deres sikre liveperformances og karisma. Nu er de klar til at spille deres første koncert som hovednavn, nemlig i  Pumpehuset den 4. oktober.

Deres koncert på Spot blev rost til skyerne af blandt andet Kieron Tyler fra Mojo Magazine, fremhævet i Politiken og Soundvenue gav dem fem stjerner med på vejen og skrev ”Baby In Vain lefler ikke, og det var befriende at få spillet ørerne fulde at tre piger, der umiddelbart har fået rockens tunge virkemidler ind med modermælken og på scenen forstår at bruge deres instrumenter som våben.”

Ligeledes fik deres koncert til Fredags Rock Festival i Tivoli 6 stjerner af GAFFA, med ordene ”Man føler musikken på en helt rigtig måde, og både det yngre publikum og de garvede musikere i baggrunden tager sig til hovedet og tænker: "Kan det seriøst passe, det her?". For de ér så gode. Og dygtige. Og helt rigtige.”

Baby in Vain er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på seks sange, der bliver udgivet 2 ad gangen på tre 7” vinyler og digitalt. Den første med sangene ”Corny #1” og ”The Thrill” udkommer d.1/7 i forbindelse med Baby in Vains koncert på Roskilde festivalen.

I løbet af sommeren og efteråret vil de gæste flere danske og udenlandske festivaler, men koncerten i Pumpehuset er altså første chance for at opleve dem i fuld koncertlængde.

Foto: Lukas Adler

Fredag
4. okt 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
110 Kr. + gebyr
The Wave Of Stone
Placeholder image
?>