PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Avatar

Koncerten er flyttet til Amager Bio

Avatar er et melodisk dødsmetalband fra Sverige, der blev dannet i 2001. Bandet består af Johannes Eckerström (Vokal), Jonas Jarlsby (Guitar), Tim Öhrström (Guitar), Henrik Sandelin (Bass) og John Alfredsson (Trommer).

Avatars musik er kendt for deres unikke blanding af melodi og brutalitet, og bandet omtaler sig selv som et ’’Metal Circus’’. Dette kommer især til udtryk til Avatars live shows. Bandet leverer uforglemmelige liveoplevelser, hvor de kombinerer elementer fra live koncerter i traditionel forstand og et cirkus i deres shows.

Med deres nyeste udgivelse "Dance Devil Dance" (februar, 2023) fortsætter Avatar med at udfordre grænserne for dødsmetalgenren og leverer en musikalsk oplevelse, der er både kraftfuld og følelsesladet. Med et imponerende katalog af udgivelser og en dedikeret global fanbase har Avatar længe været kendt for deres unikke evne til at kombinere melodisk finesse med det brutale og kompromisløse i dødsmetalgenren. "Dance Devil Dance" (2023) fortsætter denne tradition og tager lytterne med på en fordybende musikalsk rejse, der udforsker både det mørke og det lysende aspekt af menneskelighedens natur.

Oplev bandet live i Pumpehuset lørdag 27. januar 2024 og gå ikke glip af Avatars Metal Circus.

Lørdag
27. jan 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
270 Kr.
?>