PUMPEHUSET Præsenterer
AV AV AV

Den populære producertrio rykker fra festivalernes sommernætter ind i Pumpehusets mørke og inviterer publikum til en specialdesignet technokoncert, der udfordrer den klassiske koncertoplevelse.

DJ ER DU DUM ELLER HVAD, ELOQ og UNKWON er travle profiler på den danske natklubsscene, men når de går sammen som AV AV AV udskifter de DJ pulten med en storslået liveproduktion, hvor håndspillet techno og et eminent lysshow bringer dem rundt på de europæiske festivalscener.

Det populære livenavn har dog til dato kun givet en enkelt regulær koncert på et indendørs spillested på VEGA tilbage i 2015. Med ambitioner om en helt unik aften indtager trioen nu Pumpehuset den 13. oktober 2017.

”Vi prøvede 360 graders koncert-formatet af til vores release-koncert og synes det var så fantastisk at stå og spille sammen med publikum, at vi følte vi blev nødt til at gøre det igen. ” udtaler DJ.E.D.D.E.H.

De tre herrer vil stå i midt på gulvet mens publikum står i en cirkel rundt om bandet i 3 forskellige niveauer.

AV AV AV debuterede i 2015 med EPen ’They Live’, der bl.a. modtog 5 stjerner i Soundvenue, og med hittet ’All Good’ fandt vejen til BBC Radio 1 og fik rosende ord fra topproducereren Diplo. De vandt i 2016 den prestigefyldte Steppeulv som årets producere. Senest har de udsendt EPen ’Everything is True’, der høstede store roser i ind- og udland og airplay af flere singler på Radio 1.
Fredag
13. okt 2017
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.30
Pris inkl. gebyr
160 Kr.
?>