PUMPEHUSET Præsenterer
AUFORI + Amanda Bøg

AUFORI og Amanda Bøg er at finde på scenen i Byhaven den 16 maj.

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 19.00 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækker sydamerikansk mad hele aftenen.
AUFORIs sange består af gennemtænkt og skrøbelig poesi, der indeholder sproglige billeder og samfundskritik. Sangene danner et frirum, hvor man kan reflektere over verden fremfor at bekymre sig om den - og det rum vil de gerne invitere andre med ind i. Lyrisk er sangene og deres tekstunivers et udtryk for en ærlig verdensbetragtning. Genren er indie / singer-songwriter, og sangene bærer på en musikalsk ro og ømhed. Når du lytter til AUFORI, handler det om at lukke øjnene og svæve med ind i et poetiske univers, og lade tiden stå stille for en stund.
Amanda Bøg spiller dansk smertepop præsenteret igennem et bevægende nærvær. Igennem sine guitarbårne sange fortæller hun historier om det smukke og det grimme. Med hjælp fra en hjerteskærende, ikonisk vokal bliver der plads til både at give slip og drømme med. Der er et lyrisk indhold, som publikum kan relatere til på tværs af generationer. Det er tidsløse, velskrevne popmelodier, som kredser om forlist kærlighed og hverdagens bitre sandheder. Amanda Bøg er upoleret musikalitet skrællet helt ind til benet, som med nerve og ægthed, før eller siden, kryber ind under huden.

Da hun i 2011, som 15-årig, vandt DM i sangskrivning for efterskoleelever banede dette vej for, at Amanda, med sin guitar under armen, selv troppede op på samtlige venues i Aarhus, som er hjembyen. Dette kastede en masse koncerter af sig, bl.a. supportjobs for Peter Sommer, Thomas Buttenschøn og Rasmus Walter. De mange års erfaring viser sig igennem hendes frygtløshed, og sprudlende energi som hun tager med ind på scenen. Det seneste år har for Amanda Bøg budt på store, spændende musikalske samarbejder med bl.a. Pato Siebenhar, Chief 1 og halvdelen af aarhusbandet Liss.
 

Læs mere om Byhaven her!
Torsdag
16. maj 2019
dørene åbner
15
Showet starter
19
Pris
Fri entré
?>