PUMPEHUSET Præsenterer
Auf Die Strasse - Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Auf Die Strasse
Auf Die Strasse er et uafhængigt pladeselskab der huser indtil flere kunstnere, alle med rødder i det danske hiphopmiljø. På denne aften vil du kunne opleve:

Bawl Disney, som med sin autotunerap skaber et fængende, bragende og lyttervenligt univers, hvor du får swag på swag på swag altimens du løfter din White Russian. Med Bawl Disney er du garanteret en anderledes, sjov og ikke mindst top professionelog underholdende performance.

Totenslager, leverer alt fra hurtig og teknisk rap på tunge beats, til smøde serenader om hvor din kæreste sov igår da hun ikke kom hjem. Med titler som ”Amy Winehouse” og ”Porsche Cayenne” får du en god blanding af energi og selvsikkerhed skudt ud af dit lydsystem, klar til at vælte dig bagover.

Det Blir Grimt, arbejder efter en formel der hedder ingen regler. Dette resulterer i et show hvor du aldrig kan regne ud hvad det næste skridt bliver. Det Blir Grimt skaber med titler som ”Studietur til Tyskland” og ”Party på Zen” et univers hvor lytteren får smidt en blanding af gode melodier, sjove tekster, samthiphouse og trap lige i ansigtet. Det Blir Grimt er verdens grimmeste boyband!
Onsdag
3. sep 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>