PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Atreyu
Support: Creeper

EP-aktuelle ATREYU spiller i Pumpehuset 11. december 2023. ATREYU er et amerikansk metalcore-band fra Californien dannet i 1998. Siden da har bandet været på en rejse, hvor de ramte scener i de fjerneste hjørner af kloden på deres turnéer, præmieret med flere guldplader, samlet over en milliard streams og opbygget en stor fanskare.

ATREYUs take på metalcoren er mangfoldig og banebrydende, med inspiration fra pop-punk, hardcore, thrash og sågår 80'er rock, alt i alt en stærk fusion af unik og varieret lyd. Med otte anerkendte albums i bakspejlet fokuserer ATREYU i dag på at fortsætte med at forme og definere deres position på rock- og metalscenen. For nylig udgav bandet ‘The Hope Of A Spark’ EP, som markerer begyndelsen på det næste kapitel i bandets historie og et indblik i, hvad fremtiden bringer for dem. Kig og lyt med, når de rammer København til december.

Mandag
11. dec 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
245 Kr.
Support:
Creeper
Creeper blev dannet i 2014 i Southampton, påvirket af deres gensidige involvering i byens hardcore-scene og en kærlighed til punk og glam rock.De opnåede straks en besat fanbase med deres første EP'er og blev hyldet som det bedste nye rockband af nyere tid af kritikere, og de modtog derfor en Kerrang!-Award og Metal Hammer Golden Gods-Award i 2016.
Placeholder image
?>