PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
ArrDee

Det unge UK drill-fænomen ArrDee kommer til Pumpehuset med en nærmest uhørt stime af viral succes, som har skudt ArrDee hele vejen til toppen af UK-hitlisterne kun 6 måneder efter han udgav sin første single. Den formidable rapper, der skinner af ung karisma, brød igennem ved at være med på et remix af Tion Waynes sang ’Body’. Sangen eksploderede på TikTok og strøg hele vejen op som #1 på hitlisten i UK og blev det første drill track nogensinde til at opnå dette.

ArrDee udgav derefter sit bombastiske debut-mixtape ’Pier Pressure’ i starten af 2022 til stor anmelderros. Mixtapet er et perfekt indblik i ArrDees liv med hans knivskarpe lyriske evner som omdrejningspunkt. På mixtapet kan man finde to af hans top 10 hits ’Flowers (Say My Name)’ og ’Oliver Twist’. ArrDees imponerende og pludselige succes kan tilskrives hans skarpe humor og særlige glimt i øjet som han har bragt med sig ind på UK rap-scenen. Denne kombination af humor, nogle hårdtslående party anthems og en udførlig historiefortælling, har været en vindende formular for ArrDee, der har overvundet millioner af fans på verdensplan. Glæd dig til at opleve ham for første gang på dansk grund når han kommer til Pumpehuset til november.

Support: Babyface Mo
Babyface Mo er en ung kunstner fra Allerød som sigter efter at etablere sig på den danske musikscene. Han er en meget alsidig kunstner, som eksperimenterer med flere forskellige genre og stilarter. Babyface Mo er i høj grad involveret i alle aspekter af produktet lige fra produktion, budskab, lyd og det visuelle. Det er vigtigt for Babyface Mo at skille sig ud og afprøve forskellige ting.

Af fremtiden skal man forvente en artist i evig udvikling som ikke er bange for at eksperimentere og skubbe grænser for at opnå sin egen unikke lyd og kunstneriske univers
Tirsdag
22. nov 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
235 Kr.
?>