PUMPEHUSET Præsenterer
Apparat
M€RCY

Efter at have brugt de seneste år på at turnere kloden tynd med vennerne i Modeselektor under det enormt succesfulde fællesnavn Moderat - bl.a. leverede de en forrygende koncert på dette års Roskilde Festival - er Sascha Ring til efteråret igen klar til at stå alene bag pulten som Apparat. Fredag den 17. november bringer det ham forbi Pumpehuset, hvor han joines af det danske techno-trekløver M€RCY.

Tyske Sascha Ring har med fem soloalbums som Apparat og talrige shows og plader med Moderat efterhånden et imponerende cv. Apparats musikalske univers lægger sig i feltet mellem elektronisk pop og ambient, som Ring krydrer med sin karakteristiske vokal og ofte lægger på en hypnotiserende bund af lækre beats. Når han rammer Pumpen til fredagsfesten i november er det dog med et mere højspændt fest-set i rygsækken, og som DJ er Apparat kendt for at levere dansegulvfyldende sets med en rygrad af Berliner-klubmusik, der krydres tilpas med en legesyg indfletning af Sascha Rings forkærlighed for mere melodiske og poppede universer. Der er derfor garanti for, at han vil forvandle vores Kran Sal til en kæmpe natklub med varme og dansevenlige tyske beats.

M€RCY
Inden Apparat får rusket op i os og det gamle vandværk, varmer vi først op i selskab med danske M€RCY, der består af tidligere Reptile Youth-medlem Esben Valløe og Tim Panduro. De havde deres Pumpedebut i februar og sørger også denne aften for tung live-techno i vores mørke sale.  M€RCY kan noget helt særligt, da gruppens medlemmer kommer fra forskellige musikalske lejre, men samles om technoen og finder nye veje i den, og spiller i øvrigt som havde de eksisteret i årevis.
Fredag
17. nov 2017
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
250 Kr. + gebyr
M€RCY
Placeholder image
?>