PUMPEHUSET Præsenterer
Anti-X-Mas-Metal-Bash

Aldrig har der været så mange fede metalkoncerter i København. Aldrig har der været så mange store metalnavne i København. Aldrig har vi haft så mange dedikerede metal- og rockklubber. Aldrig har vi haft så mange fede metalsites og metalblogs. Aldrig har vi haft så god en metalfestival med de største metalnavne og sidst, men ikke mindst, oplever vi at den danske undergrundsmetalscene udvikler sig og blomstrer som aldrig før.

Det skal selvfølgelig fejres. Derfor afholder Pumpehuset Anti-X-Mas-Metal-Bash: Her vil vi drikke os ned, fortælle hemmeligheder om forårets program på scenerne i København, røverhistorier fra efterårets afsluttede koncerter, få inputs fra verdens bedste metalpublikum, lytte til klassikere på afspilleren og til det bedste af det nye fra metalscenen.

Den store metaljulemand deler desuden de sidste julegaver ud. Kort sagt: Det her bliver en fantastisk metalaften!

Flere navne vil løbende blive offentliggjort og aftenens livebands kurateres af Dedicated Booking/Dark Mental Festival.

Live acts: Corpus Mortale // Atius //  Mordax // Caro

DJ line-up er indtil videre: Copenhell // Total Carnage Fest  // Black no. 1.  // Faust // Mighty Music  // BETA  // Anders Bøtter (Sort Søndag) // Sin City  // Temple of Doom // Devilution  // Rockfreaks.net  // Blastbeast
Torsdag
20. dec 2012
dørene åbner
20:00
Showet starter
20:00
Pris
60 inklusiv gebyr Kr.
?>