PUMPEHUSET Præsenterer
Anti X-mas Metal Bash

DJ's: Anders Bøtter (Sort Søndag), Copenhell, Blastbeast, Devilution, Rockfreaks, Dedicated Booking, m.fl.


Sidste år var Pumpehuset for første gang vært for Anti X-mas Metal Bash, hvor vi fejrede afslutningen på endnu et fedt metal-år i Danmark med live tråd fra både up coming og etablerede bands på scenen, samt dj sets fra Sort Søndag, Copenhell, Devilution, Blastbeast, BETA, Rockfreaks, m.fl.


Igen i år har metallen haft et suverænt år i Danmark, bl.a. med besøg fra store navne som King Diamond, Danzig, Alice In Chains på mægtige Copenhell, åbningen af den nye metal/rock bar High Voltage, og et hav af metal club shows og mindre festivaler som Metal Magic Festival, Royal Metal Fest, Killtown Deathfest m.fl., der beviser at metallen i Danmark lever i bedste velgående.

Det vil vi naturligvis gerne fejre på Pumpehuset endnu engang og i år på en lørdag d. 14. december, hvor du er inviteret til metalhygge og koncert med de tre stærke danske metalbands Fall Of Pantheon, Hell’s Domain og Manticora. Bag DJ-pulten vil der bliver serveret tråd fra Anders Bøtter (Sort Søndag), Copenhell, Blastbeast, Devilution, Rockfreaks, Dedicated Booking, m.fl., og der vil naturligvis være konkurrencer, merchboder m.m., så vi kan tilfredsstille vores yndlingscrowd: Metalfans'ne.
Lørdag
14. dec 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
120 Kr. + gebyr
?>