PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Anthrax
Impalers

Anthrax var som en fjerdedel af “The Big Four” med til at definere thrash metal scenen i 80’erne, de tre andre bands er naturligvis MetallicaMegadeth og Slayer. Anthrax begyndte som et gennemsnitligt post-hardcore band, men udviklede med tiden sin egen distinkte lyd ved at blande rappen fra gademiljøet med intensiteten fra den mere brutale heavyrock. Bandets karriere peakede i 1991, da de sammen med rap-gruppen Public Enemy indspillede og lavede video til ”Bring the Noise.

For All Kings er Anthrax’ højaktuelle 11. album og er opfølgeren til det fremragende 2011 comeback album “Worship Music”. Du kan herunder se videoen til ”Blood Eagle Wings” fra det nye album. Guitarist Scott Ian udtaler overbevisende i et interview til Rolling Stone Magazine:

"I think it's our masterpiece of a song," he says. "It's the biggest, coolest thing we've ever written."

”Blood Eagle Wings”: https://youtu.be/LuLvfm5yDlw

Anthrax dukkede op på New Yorks postpunk metal scene i 1981, da den Bayside, Queens indfødte teenager Scott Ian dannede bandet sammen med vennerne Neil Turbin og tidligere Overkill guitarist Dan Spitz. Som et af de få heavy-metal-orienterede bands der kontinuerligt fik anmelder-roser, redifinerede Anthrax sammen med Metallica og Megadeath metalgenren i 80’erne, hvor vrede, hastighed og følelsesmæssig intensitet blev prioriteret frem for stort hår og power ballader.

Bandet flirtede med funk og rap rytmer, en lyd der toppede med ”Bring the Noise”. Bandet justerede sin stil i 1992, efter udskiftning af den mangeårige forsanger Joey Belladonna med den LA indfødte, og ex-Armored Saint sanger John Bush. Bandet underskrev en meget omtalte $ 10 millioner dollars kontrakt med Elektra, men forlod pladeselskabet efter blot to albums.Ved album nummer tre, var Anthrax landet på Island Records, og deres kult følge af fans var begyndt at vokse. ”I’m the Man” solgte platin og antydede Anthrax’ voksende sociale bevidsthed på sange som "Indians" og "One World." Anthrax's lineup har ændret sig gennem deres karriere. Bandet har haft flere vokalister deriblandt Neil Turbin, Joey Belladonna, Dan Nelson og John Bush. I 2010 kom Joey Belladonna tilbage til Anthrax, og medvirker på bandets seneste to udgivelser, den anmelderroste ”Worship Music” fra 2011, og det aktuelle ”For All Kings” (2016).
Mandag
11. jul 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
280 Kr. + gebyr
Impalers
Placeholder image
?>