PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave og Bands of Tomorrow Præsenterer
Bands of Tomorrows Uimodståelige: Annelise + Idyllic Entertainment

Igen i år vil Bands of Tomorrow fordelt på fire aftener henover sommeren præsentere otte spændende navne fra den danske upcoming scene.

Annelise
Første act der præsenteres denne aften er den kvindelige rapper Annelise. Hun udgav i januar 2017 nummeret “Kvinde”, og har efter singlen vist sit værd som support for Nadia Rose. Den orientalsk inspirerede hiphop-lyd og samarbejdet med produceren Milad Genius, er blevet til en EP, der udgives senere i år.

Idyllic Ent
Aftenen står igen i hiphoppens tegn, når musik-kollektivet Idyllic Ent overtager scenen efter Annelise. Idyllic Ent består af københavnske hiphop- og urbankunstnere, der hver især kommer og præsenterer deres materiale på aftenen. Kollektivet består af Silhouette, Mellow, Gavin, Cryptiq, Luzid, Elias Segujja, Yuwanit, Tarick og Blyzz. Der er dømt ægte hiphop-fest i Byhaven når Idyllic kommer forbi!

Der vil til Byhavens sommerkoncerter være mulighed for selv at medbringe mad til fællesgrillen, og af og til vil der også komme besøg af lokale food trucks. Herudover er årets barsortiment udvidet med både kaffe, maté maté, rosé, specialøl og sjusser med økosaft. Ganske uimodståeligt, ik?

VI SES I BYHAVEN ♥
Lørdag
29. jul 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>