PUMPEHUSET Præsenterer
Annasaid + Deltaburst – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs – det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Annasaid
Hvis Annasaid havde været fra Ethiopien, skulle de hoppe på ryggen af 4 kastrerede tyre. Nøgne. Hvis de havde slået deres folder på Vanuatu i Stillehavet, skulle de bygge et 30 m. tårn af bambus og derefter tage springet med en frisk lian om fødderne. Ihvertfald hvis de ville vise resten af stammen, at de fortjener, at blive en del af det voksne selskab.

Men Annasaid er fra Århus, og den 28. april udkommer deres anden plade. Den hedder ‘Rite de Passage’, og titlen markerer, at der er sket en forandring, siden drengene debuterede med ‘Jua’ i 2010. Det sætter sine spor at sige farvel til to gode venner og bandmedlemmer. Det samme gør 7 turnéer med mere end 200 koncerter i ind- og udland. Fire år med udfordringer og succes i en skøn forening. Præcis som det bør være.

“Vi har brugt tiden på at finde hinanden og os selv. Det har gjort os mere selvsikre. Fra start af var meningen med denne plade, at vi ville se hvor poppede vi kunne blive, og hvor spraglede vi kunne blive på en gang. Den mission synes jeg, at vi har formået at fuldføre.” Martin Salertz, vokal og guitar

Ligesom debuten ‘Jua’ er ‘Rite de Passage’ en kompromisløs energiudladning. Den største forskel er, at den denne gang sniger sig ind på dig forklædt i skarpskårne poparrangementer. Kort sagt, det lyder pænt, men rammer hårdt. Spørg selv Caspar Hesselager fra producerteamet Pinlig Tavshed, der både har mixet og mastereret det kommende album, ligesom han har gjort det for bl.a. Eclectic Moniker og Hymns from Nineveh.

Biografi Deltaburst
For Deltaburst handler det om at skabe rammerne for den unikke elektroniske oplevelse, hvor vildskaben, festen og tilstedeværelsen er i centrum. Deltaburst drager inspiration fra bands som Justice, DaftPunk og Nirvana i en blanding af elektronisk disco, rock og grunge attitude.

Deltaburst handler om at kombinere ungdommens energi med noget nærværende i en fusion af elektroniske og analoge instrumenter, hvor musikerens følelser er tilstedevæ-rende i strengenes knirken, selvom kernen er elektronisk disco rock.

Bandet blevet dannet i Oktober 2013 af de to gymnasiekammerater Lasse & Tobias, efter at de opløste deres tidligere alias Voltage Funk, hvorunder de havde spillet mere end 40 DJ jobs på steder som, Voxhall, Atlas, HeadQuarters, V58 og Danmarks Grimmeste Festival.

Bandet begyndte at indspille samtlige instrumenter analog for at gøre lyden mere organisk. Den elektroniske scene var blevet for ensformig og forudsigelig, hvilket blev drivkraften bag deres nye musikalske udtryk, som kombinerer livemusikkens uforudsigelighed med den elektroniske musiks virkemidler.

”Vi ønsker ikke blot at være endnu et elektronisk act, som kan erstattes. Der skal formid-les en unik oplevelse hvor energi, interaktion og det ukontrollerbare er i fokus.Hvilket vi realiserer igennem musikkens rå attitude og vildskab kombineret med stærk personlig indlevelse. Det handler om at få publikum til at slippe energien løs, hvilket vores egen performance agerer som katalysator for” - Deltaburst

Deltaburst udgiver deres første single i Februar 2014 og forventes at udgive deres debut album i efteråret 2014
Torsdag
14. aug 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>