PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Anna of The North

Selvom navnet kunne tyde på det, er Anna Of The North alt andet end et mytologisk væsen fra de oldnordiske sagaer. Snarere det modsatte. Hun er en af de klareste stjerner på den drømmende electropop-scene, og så er hun meget, meget real. 27. november kommer den norske sangerinde til Pumpehuset.

Anna Lotterud var egentlig i gang med en uddannelse som grafiker, da hun på et udvekslingsophold i Australian mødte produceren Brady Daniell-Smith og bondede over deres fælles kærlighed for musik. Denne beslægtede begejstring udviklede sig hurtigt til et musikalsk projekt under titlen Anna of The North, som i 2014 debuterede med singlen ’Sway’.

Kort tid efter svømmede duoen i international blogbuzz. Anna of The North udgav året efter den krystalklare og kontemplative single ’The Dreamer’, der med det samme strøg til vejrs på Hype Machines blogchart takket være Anna Lotteruds længselsfulde og forjættende vokal, der løfter Brady Daniell-Smiths excentriske og varme power-pop-produktioner. I 2017 kunne hun både kalde sig gæstevokalist hos Tyler, The Creator og G-Eazy samt opvarmer for Kygo, Lorde og Justin Bieber.

Samme år udkom debutalbummet ’Lovers’, et ekspressionistisk breakup-album der rejser igennem kærlighedens veje, smutveje og omveje, og som slår ned i uroen, skyldfølelsen og slutteligt den befriende glæde ved endelig at give slip og komme videre. I år kommer albumopfølgeren, hvor Anna Of The North skruer op for kontrollen, frækheden og selvtilliden, som det også kan høres på det nye nummer ’Playing Games’
Onsdag
27. nov 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
165 Kr. + gebyr
?>