PUMPEHUSET Præsenterer
ANKAH + Nanna.B

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

ANKAH
Den 7. juli får du mulighed for at opleve ANKAH, der denne aften optræder sammen med Boone fra det Københavnske Hip Hop kollektiv Centeret.

Bag kunstnernavnet ANKAH findes den blot 22-årige danske soulsangerinde, Anna Kathrine. Hendes unikke lyd er inspireret af den musik hun er vokset op med - alt fra helt Old School R&B til Hip Hop, til Neo soul.

På hendes debut-udgivelse Haze, der blev nomineret til ’BEST EP’ ved Scandinavian Soul Music Awards '16, bliver man budt varmt velkommen ind i en dampende atmosfære, der er tyk af soul og R&B vibes, og man føres gennem varierende stemninger af helt tilbagelænede rytmer.

Med en usædvanlig evne til at sammensmelte sin dybe soulede vokal med de støvede beats, skaber sangerinden et fængende lydunivers, man ikke ønsker at forlade.
Torsdag
7. jul 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>