PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Angel Haze
KING

Det er med stor glæde at vi kan byde Angel Haze velkommen tilbage til Europa. Haze er aktuel med sit seneste projekt,
albummet Back To The Woods, der udkom i september. Med Back To The Woods genopretter Haze forbindelsen til sine rødder og sin kærlighed til naturen.

Den Brooklyn-baserede rapper Angel Haze, med det borgerlige navn Raee’n Roes Wilson, blev født i Michigan i 1991, og begyndte i en tidlig alder at skrive digte. Haze’ talent for at skrive og udtrykke sig, gik sidenhen over i musikken, og blev til mixtapet King i 2011 til Reservation og Classick fra 2012, der med sine unikke og rå tekster førte til en pladekontrakt med Universal.

Haze er nu signet på Republic Records, hvor debutalbummet ”Dirty Gold” blev udgivet i 2013, med singler som 'Echelon (It’s My Way)' og 'Battle Cry'. Haze lækkede selv albummet før planlagt udgivelse som en protest mod pladeselskabet, og det ramte som en bombe i musikverdenen med meget positive reaktioner.

Angel Haze fik sit navn på landkortet omkring 2012 og har siden da ikke stoppet med at fascinere med sin brutale ærlighed, forfriskende realisme, og engagerende og oplysende tekster. I sine tekster, beskæftiger Haze sig med temaer
om afhængighed, fortvivlelse og selvmord, blandet med udtryk for håb, mod og triumf. Haze nægter at blive kategoriseret og ser sig selv som et kønsneutralt individ, med en udtalt foragt for udnyttelse af afrikansk-amerikansk kultur. Haze går modeshows for Donna Karan, spiller support for Kanye West, og er konstant nomineret til forskellige musikpriser. Haze, lige så talentfuld, når det kommer til sang som rap, er en interessant og inspirerende naturkraft i musikkens verden og en fantastisk levende performer.

Haze begiver sig ud på turnéen Back To The Woods World Tour i begyndelsen af 2016 og besøger Norden med koncerter i Stockholm, Göteborg og København.
Mandag
25. jan 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
250 Kr. + gebyr
KING
Placeholder image
?>