PUMPEHUSET og OHOI! Præsenterer
Andy C

Normalt spiller Andy C på propfyldte stadions, hvor han serverer sine imponerende drum’n’bass-set, men Pumpehuset har lokket ham ud af arenaerne og ind i vores, til sammenligning, intime rammer, når verdens største drum’n’bass-DJ endnu engang overtager Pumpehuset den 4. oktober 2019.

Siden slutningen af 80’erne har Londons rave-scene været den helt store rugekasse for elektronisk musik. Et hav af mere eller mindre basorienterede genrer har set dagens lys og fostret stjerner, der er kravlet til toppen af hitlisterne og har forputtet sig i undergrunden igen. Som en konstant igennem tre årtier har inspirationskilden og grundpillen i miljøet været jungle og drum’n’bass. Den ubestridte konge af genren er Andy C.

Selvom Andy C er manden der trækker i trådene i miljøet, er det primært hans DJ-sets der har gjort ham verdenskendt. Her fylder han de største festivalscener og headliner alt fra Outlook festival til EDC i Las Vegas. Han skaber klubkoncepter med sig selv i centrum, som da han i foråret 2017 spillede eksklusivt tre måneder i træk på samme klub i London - hver aften var udsolgt måneder i forvejen! I Danmark oplevede vi det i Pumpehuset i 2017, hvor han spillede et heftigt 4-timers set med fuld hammer.

I Pumpehuset den 4. oktober teamer Andy C up med sit sædvanlige sidekick, MC Tonn Piper. Oveni hatten får man dj-sets fra RDG, Tim Driver, Odd Harmonics og Kasger.

Line up:
Andy C feat. MC Tonn Piper
RDG
Tim Driver (OHOI!)
odd harmonics
Kasger
Fredag
4. okt 2019
dørene åbner
23.00
Showet starter
23.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>