PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Anderson .Paak and The Free Nationals
Nanna.B

Det går hurtigt for newcomeren Anderson .Paak i øjeblikket. De amerikanske musikmedier er alle efter ham, han var overalt på mentor Dr. Dres opfølger til 2001Compton, med featuring på hele seks tracks, og nu er han endelig også på vej til Danmark. Det går ned den 14. februar, hvor han med sit band, The Free Nationals, i ryggen for en aften omdanner Pumpehuset til en sveddryppende hip hop hule.

Anderson .Paak sprang for alvor folk i øjnene, da han sammen breaking acts som BJ The Chicago Kid og King Mez optrådte side om side med kæmper som Kendrick LamarSnoop Dogg og Eminem på Dr. Dres seneste album. Og man forstår virkelig godt, hvad Dr. Dre ser i den unge protege. Anderson.Paak er nemlig en af tidens mest spændende unge R&B/hiphop-navne, der med fire album bag sig(blandt andet under navnet Breezy Lovejoy), har vist sit værd som rapper, sanger og trommeslager.

Bare lyt til megahittet ‘Drugs’, ‘Animals’ fra Compton eller ‘Suede’ fra hans NxWorries-projekt med hiphop-produceren Knxwledge, så er der vidst ingen tvivl om, at vi ses i Pumpen til februar.
Søndag
14. feb 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
220 Kr. + gebyr
Nanna.B
Placeholder image
?>