PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Allen Stone
Alice Phoebe Lou

”Den unge funk- og soul musiker fra Washington, Allen Stone, kommer tilbage til Danmark efter sin seneste koncert på Vega. En sen tirsdag aften i november 2012 fik Allen Lille Vegas sal til at koge over og sjældent har man oplevet så meget soul på så lidt plads - og publikum, de var i deres es…” Således skrev Voxhall da Allen Stone skulle have besøgt Århus i februar 2013, men desværre måtte aflyse grundet sygdom, så vi glæder os over at han nu vender tilbage til Danmark til april.

Allen er aktuel med sit tredje fuldlængde album,”Radius”, hvorpå han cementere sin passion for at skabe kompromisløs soulfyldt musik, der bryder med alle pop-konventioner. Albummet er blandt andet blevet til i samarbejde med svenske Magnus Tingsek, og er opfølgeren til ”Chewelah” fra 2011. Det album strøg forbi næsten alle på iTunes-listen og peakede på en imponerende andenplads, samt gik top 10 på den amerikanske Billboard’s Heatseekers liste, og fik positiv kritik af den anerkendte rockanmelder Ann Powers (hvis NPR anmeldelse hyldede Allen Stone som “meant for those of us who like our R&B slightly unkempt and exceedingly feelingful”). I 2010 udkom debutalbummet ”Last To Speak”.

Allen Stone er et kæmpetalent som sangskriver, lyder som alle de store soul-legender tilsammen og forener den helt klassiske soul-tradition med moderne strømninger fra r’n’b og kvalitetspop. Og det er absolut ikke uden grund, at Stevie Wonder ofte nævnes i forbindelse med Stone.
Mandag
25. apr 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
165 Kr. + gebyr
Alice Phoebe Lou
Placeholder image
?>