PUMPEHUSET og Tesla Beat Præsenterer
Alle Farben

Fredag den 22. april bliver en ganske særlig aften for tilhængere og tilbedere af techno og house.


Pumpehuset åbner dørene for et unikt møde med én af de helt store pionerer indenfor Berliner-techno, Alle Farben. Efter at hans første besøg i Danmark sidste år trak fulde huse har Tesla Beat endnu engang hentet den internationalt anerkendte og velrenommerede DJ til Danmark.


Tyskeren med det borgerlige navn Frans Zimmer er især kendt for sine utallige gennemførte mixtapes. Denne aften er det et sådant fuldendt set du kan opleve. Under koncerten vil den innovative grafiker Yaqup Oxbjr tryllebinde publikum med sine drømmelignende visuals og forvandle rummet til en tredimensionel kollage af lys.


Alle Farben


Født og opvokset i Kreuzberg Berlin, er Alle Farben en formidabel formidler af den karakteristiske lyd af det Berlinske natteliv. I 2014 udgav han sit første album Synesthesia, som fortjent fik kæmpe international succes. Albummet frarøvede ham dog ikke hans passion for livekoncerter, og i 2015 fortsatte han med at turnere steder som New York, Bangkok, Paris, Zurich, Beirut og Kuala Lumpur, hvor Alle Farben giver hengivne fans musik til solopgangen.


Alle Farben nægter at lade sig kue af rigide genrebestemmelser, men sætter i stedet en ære i at jonglere mellem alt fra swingelementer til antydninger af klassisk musik, der på elegant vis svæver let i hans lydbillede mellem techno, minimal og house.


Med et årtis erfaringer tager Alle Farbens DJ-sets dig på en rejse til det ekstatiske øjeblik hvor du indser, at dit hjerte slår i takt til rytmerne i hans musik!

Fredag
22. apr 2016
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris
160 Kr. + gebyr
?>