PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Allah-Las

De fuzzy garagerockere Allah-Las spreder californisk solskin over Pumpehuset, når de gæster Danmark d. 29. august med deres anden udgivelse Worship The Sun.

Efter udgivelsen af det selvbetitlede debutalbum fra 2012, bragte kritikerroserne og en voksende fanskare Allah-Las vidt omkring på de internationale landeveje og København havde i den forbindelse fornøjelsen af en audiens på et tætpakket Loppen. Det er i anledning af opfølgeren Worship The Sun at Allah-Las kommer tilbage til Danmark og Pumpehuset d. 29. august i år.

Undfanget i Amoeba music
Det var et møde i den legendariske Amoeba Music Store i Los Angeles der bragte de fire herrer sammen, og efterfølgende blev adskillige timer tilbragt i den kælder, hvor Allah-Las unikke lyd tog form. Den nærmest anakronistiske garagelyd, der bærer præg af solbeskinnede sandkorn og idyllisk surfernostalgi, levede i bedste velgående på singlerne Catamaran/Long Journey. Det ledte til samarbejdet med Innovative Leisure, der udgav den selvbetitlede debut i 2012. Folk fik øjnene op for kvartettens åbenlyse øretække, og medvinden sendte bandet på en lang tour, hvor de også lagde vejen forbi et tæt pakket Loppen i 2013.

Modne surferpurke
Efter lang tid på landevejene, har Allah-Las endelig haft tid til at kreere opfølgeren Shadow of The Sun, hvor den melodiske garagelyd har fået et ekstra lag latininspireret varme og drømmen om det perfekte surfsoundtrack er blevet til virkelighed. Albummet udkom i 2014, og det er også med Shadow of the Sun i arselanet at Allah-Las nu endelig kommer tilbage til København, og kaster en sidste lun sommerbrise over Pumpehuset.
Lørdag
29. aug 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
160 Kr. + gebyr
?>