PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
All Them Witches
Ghost Wolves

All Them Witches er en fire-mands neo-psykedelisk rockgruppe fra Nashville, Tennessee.
Frygtesløst lader de sig inspirere af musik fra slut 1960’erne til start 1970’erne og bruger det til at samle deres helt egen rocklyd. Man kan hurtigt fornemme deres inspirationskilder; Black Sabbath, Led Zeppelin, Blue Cheer. På trods af dette er det utrolig svært at pin pointe deres præcise stil. Det er nemlig en hel særlig blanding af stærke tekster og syret lyd.

Frontsanger og bassist Charles Parks mødte trommeslager Robby Staebler, da de begge arbejdede i ’’a corporate hippie store’’. Staebler præsenterede Parks for noget musik, han havde skrevet og spillet med guitarist Ben McLeod. Det ledte til en jam session, hvor sidste medlem Allan Van Cleave (keyboard) også blev inviteret. 6. januar 2012 blev All Them Witches født. Bandet gik straks i gang med at indspille og turnere. Fanskaren voksede og All Them Witches opfordrede deres fans til at optage, fotografere og dele med hinanden.

Debutalbummet Our Mother Electricity udkom i 2012 fra tyske Elektrohasch. Umiddelbart efter fulgte de op med EP’en Extra Pleasant, som blev indspillet med to mikrofoner direkte i en båndoptager.
Under deres første tour indspillede bandet andet album, Lightning at the Door. Selv-udgivelsen generede ikke stor kommerciel opmærksomhed, men blev rost af anmeldere verden over. I begyndelsen af 2015 signede bandet med New West, hvor pladen blev gen-udgivet. Efter koncerter på flere festivaller tog de fire mænd ud i en hytte og arbejdede 6 dage. Det resulterede i udgivelsen af Dying Surfer Meets His Maker i oktober 2015 og blev fulgt af en 8 måneder lang tour.

Nyeste album, Sleeping Through the War, udkommer den 24. februar i år.
Tirsdag
26. sep 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
175 Kr.
Ghost Wolves
Placeholder image
?>