PUMPEHUSET Præsenterer
Aksglæde + Rest in Beats

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

AKSGLÆDE
Aksglæde blev sidste år kendt med sangen ’Lille Taarbæktøs’, der satte dem på danmarkskortet over lyrisk dansksproget pop. Flere medier fik øjnene op for dem inklusiv P6 BEAT, der udnævnte deres single til en årets bedste sange fra et upcoming band, blandt navne som LISS og Bisse.

Sidste år spillede Aksglæde roste koncerter i både Byhaven og Vinterbyhaven i Pumpehuset og vender nu tilbage med deres nyudgivet debut-ep, der allerede er anmelderrost. Især Soundvenue har kastet deres kærlighed over ep’en og udnævnte førstesinglen ’Fantomfølelser’ til magasinets ’Top Tracks’, hvorefter samme single blev sat i rotation på P6 BEAT.

Aksglædes musik centrerer sig om forsanger Jacob Aksglædes tekster, der tager ungdommens tankeuniverser under kærlig og, ikke mindst, ærlig behandling. Inspirationskilder tæller blandt andre nationale kunstnere som Nikolaj Nørlund og C.V. Jørgensen, men også internationale navne som Tame Impala og Mac Demarco.

REST IN BEATS
Rest In Beats skaber deres helt egen unikke lyd, som lever et organisk liv i en elektronisk verden. De hviler i rytmen men i smuk bevægelse.

Med Rezwans enestående vokalbrug og tekstunivers, skaber hun et ekspanderende og kalejdoskopisk rum, der på én gang føles varmt og velkendt, men i samme tone synes nyt og fuldstændig uudforsket.

Under Rezwans stemme lægger Sebastian de levende, tektoniske beats, der har dybe rødder i hiphoppens beatkultur. Som en samtale mellem to vilde hjerter, danser Sebastians takter og skarpe scratch med Rezwans dragende vokal – altid i kærlig krig, men perfekt balance med hinanden.
Fredag
17. jun 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>